Wednesday, December 3, 2008

Bisa-Bisa!!~~nga bisaaa!!` part 1

helur2!!!huhuhu..last week aku menempuhi hujung minggu+last monday n selasa yg bisa.bisa??hehe..cmni citernyee..
hari sabtu lepas aku kuar dgn buah hati aku..shoping2..makan2..cari barang tunang ( aww)..tgk ANTOO FIGHTER yg kelakar mampos..
then aku bermalam kt uma izul..sbb plan nk ke PD esok hari..dan dan jee..at last g hari isnin..tp aku da apply cuti awal2 laa..tp ahad tu besh gk..sedang2 aku mandikan jenny kt carwash..aku bertemu dgn kengkawan aku..


cik Yaya n Eiza

yaya dtg bertujuan nk bagi kad jemputan kawen die..dtg bersama faridz n eiza..lame gak tgu jenny nk mandi..hampeh je..then trus ke pak mal nasi ayam..mengisikan perut yg kosong..gerak nek jenny..betapa terujanya kawan2 aku dgn jenny..hehehe..huahuahuaa


Tengs to izul n aku sbb blnje korang hahaha (apsal aku nmpk perut je hah!!)

then trus bergerak ke Queenspark utk mengHABEHkan uwang2 aku huhu..yaya n eiza xpnh tgk laki shoping rupenye..RASAKAN!!huhu..barang2 yg aku beli x sempat nk amik pic..so nti aku akan update'..
kami terus ke sunway pyramid nk tinguk MADAGASCAR 2..yeayy!!!I LIKE TO MOVE IT MOVE IT!!yeehhaa...tp izul hampeh la..aku bercakap sorang2 je mase tgk movie tut..DIA TIDO!!lahanat kau..haha..pusing2 dlm pyramid..diteruzkn dgn aktiviti snap gambar..(cam biasak laa)


viva forever(aku pakai myvi aa)huhuii
saya sayang kawan2 saya!!~

then aku pun udah capek..mau cepat pulang kerumah izul untuk mengindahkn lelapku..

sambung part two..





1 comment:

eiza said...

aik... aku igt aku sorang je tido...hahaha